Aan de slag bij Fitland! – Diëtistenpraktijk Weet & Eet

Aan de slag bij Fitland!

Fitland-Real-Fitness-Real-Results_Diapositief-e1498124492335
Hoi, ik ben Ireen!
Per januari ben ik gestart binnen Fitland Haarlem als diëtiste om het A&A programma te begeleiden. Ontzettend leuk om met iedere deelnemer persoonlijk aan de slag te gaan om gewichtsverlies te creëren en een grote stap voorruit te zetten in een gezondere leefstijl.
Naast het begeleiden van deze deelnemers, run ik mijn eigen diëtistenpraktijk Weet & Eet. Voordat ik deze praktijk startte heb ik 10 jaar gewerkt in loondienst bij vrijgevestigde praktijken en in de ouderenzorg. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan voordat ik met veel enthousiasme mijn eigen praktijk ben gestart bij een fysiotherapiepraktijk in Haarlem Oost. En sinds dit jaar behoort ook een huisartsenpraktijk in Overveen tot een nieuwe spreekuurlocatie.
Als diëtiste geef ik voedingsadvies aan ieder als hiervoor medische redenen zijn, bijvoorbeeld bij diabetes, hoge bloedruk, longziekten, darmklachten, onder- en overgewicht. Maar ook worden er praktische adviezen gegeven als er geen medische indicatie is. Ik begeleid dus kinderen tot ouderen, wat mijn werk erg afwisselend maakt.
Het geeft mij energie als ik iemand kan helpen, in kleine stappen, zijn of haar leven, gezonder te maken. Ik doe dit werk met veel plezier en enthousiasme en hoop dat ik dit ook aan jullie kan overbrengen bij Fitland Haarlem!

Meer informatie over het traject “Afvallen en Afblijven”http://www.actify.nl/afvallen-en-afblijven/pagina/1742/