Kennismaken met nieuwe collega – Diëtistenpraktijk Weet & Eet

Kennismaken met nieuwe collega

Mijn naam is Tessa Fris en ik werk sinds 2018 als diëtist in een diëtistenpraktijk in Santpoort en Beverwijk. Ook heb ik ervaring opgedaan in de ouderenzorg en revalidatie.

Van augustus tot januari zal ik voor Ireen Diëtistenpraktijk Weet & Eet gaan waarnemen, waar ik ontzettend veel zin in heb! Graag begeleid ik u bij het stapsgewijs toewerken naar een gezonde voeding en leefstijl. Juist omdat ieder mens uniek is, vraagt dit bij iedereen een andere aanpak. Graag bied ik mensen praktische handvatten aan, zodat er daadwerkelijk sprake is van een advies op maat. Onder het kopje ‘Behandelingen’ ziet u in welke situaties u bij mij terecht kunt.

Als diëtist sta ik ingeschreven in het Kwaliteits­register voor Paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Ik houd mijn vakkennis up-to-date door post-HBO-opleidingen te volgen en deel te nemen aan intervisies met collega’s.

Graag tot gauw in de praktijk!

Tessa